AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba hakkında görmek

Kahve falında baba hakkında görmek

Kahve falında baba hakkında görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, güzel işlere imza atacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, para ve makam sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında baba hakkında gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında baba hakkında görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne hakkında görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare hakkında konuşmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili hakkında konuşmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek hakkında görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para hakkında konuşmak ekmeğinin artacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biri hakkında konuşmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir