AnaSayfa / Genel / Kahve falında para hakkında konuşmak

Kahve falında para hakkında konuşmak

Kahve falında para hakkında konuşmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çeşitleneceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, hayatının daha kolay olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para hakkında konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında para hakkında konuşmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında cinler hakkında konuşmak kazançlı işlere gireceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Kahve falında hac hakkında konuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kötü ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hakkında konuşmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına inanılır.

Kahve falında birisi hakkında konuşmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında iş hakkında konuşmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, herkesin desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında fare hakkında konuşmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin hakkında konuşmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir