AnaSayfa / Genel / Kahve falında takılara bakmak

Kahve falında takılara bakmak

Kahve falında takılara bakmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, huzurlu günler görüleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında takılara bakmak gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında takı bakmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında takılara bakmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takıcı dükkanı görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında altın takı seti görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın takı bulmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında takı boncuk görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında takı kaybetmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir