AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı sergisi görmek

Kahve falında takı sergisi görmek

Kahve falında takı sergisi görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, dualarına karşılık alacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına inanılır.

Kahve falında takı sergisi gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında takı sergisi görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz sergisi görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sergi görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap sergisi görmek iyi zamanlar geçireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz sergisi görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm sergisi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sergi açmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalettir.

Kahve falında sergiye gitmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir