AnaSayfa / Genel / Kahve falında sergiye gitmek

Kahve falında sergiye gitmek

Kahve falında sergiye gitmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sergiye gitmek gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında sergiye gitmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz sergisi görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz sergisi görmek yeni bir sayfa açacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sergi açmak doğru yatırımlar yapacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takı sergisi görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kitap sergisi görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm sergisi görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sergi görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir