AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıçı görmek

Kahve falında fıçı görmek

Kahve falında fıçı görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında fıçı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında fıçı bira görmek mutlu olacağınıza, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına inanılır.

Kahve falında fıçı görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta fıçı görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su fıçısı görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu fıçı görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında bira fıçısı görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir