AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahiyyat suresi okumak

Kahve falında tahiyyat suresi okumak

Kahve falında tahiyyat suresi okumak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahiyyat suresi okumak gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında tahiyyat suresi okumak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında taha suresini okumak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine tabir olunur.

Kahve falında taha suresi okumak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında namazda tahiyyat okumak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahiyyat okumak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tahan görmek yetki ve söz sahibi olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında taj mahal görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında tahınlı ekmek görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, işlerin daha kötüye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir