Kahve falında taflan yemek

Kahve falında taflan yemek kalp kırıklığı olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taflan yemek gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında taflan yemek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taflan toplamak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taflan yediğini görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında taflan ağacı görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında taflan görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında taflan yaprağı görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden yemek yemek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top