Kahve falında taflan yediğini görmek

Kahve falında taflan yediğini görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, rakiplerin alt edileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında taflan yediğini gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında taflan yediğini görmek rahat bir hayata sahip olmaya, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında taflan görmek yeni denemelerde bulunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında taflan yaprağı görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine inanılır.

Kahve falında taflan toplamak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taflan yemek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında taflan ağacı görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine yumurta yedirmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında helva yediğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top