AnaSayfa / Genel / Kahve falında taç takıldığını görmek

Kahve falında taç takıldığını görmek

Kahve falında taç takıldığını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet eder.

Kahve falında taç takıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında taç takıldığını görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı takılmak en önemli anlarda destek görüleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında ipe takılmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş takıldığını görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sonda takıldığını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağa takılmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir