AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrail can alırken görmek

Kahve falında azrail can alırken görmek

Kahve falında azrail can alırken görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, büyük başarı kazanacağına, elde edilecek menfaatlere, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında azrail can alırken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında azrailin can almaya geldiğini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek kıdem atlayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azrail canını alırken görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında azraili canımı alırken görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında azrail can alırken görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Kahve falında can kurtardığını görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında can çekişen balık görmek kalp kıracağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölünün canlandığını görmek özel hayatının renkleneceğine, işlerinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir