AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak durulamak

Kahve falında tabak durulamak

Kahve falında tabak durulamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak durulamak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında tabak durulamak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır durulamak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bardak durulamak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık durulamak güzel evlatlar yetiştireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta et görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta elma görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak yıkamak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, cebinin para göreceğine inanılır.

Kahve falında tabak seti görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir