AnaSayfa / Genel / Kahve falında taba renk görmek

Kahve falında taba renk görmek

Kahve falında taba renk görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taba renk gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında taba renk görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taba rengi çizme görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli şeker yemek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında renkli küpe görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı renkli balık görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında uçuk mavi renk görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında gri renk fare görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir