AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana yalvarmak

Kahve falında düşmana yalvarmak

Kahve falında düşmana yalvarmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana yalvarmak gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında düşmana yalvarmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına yalvarmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanlara yalvarmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine yalvarmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yalvardığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Kahve falında eşine yalvarmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında eski kocaya yalvarmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yalvarmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir