AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde küpe görmek

Kahve falında suyun içinde küpe görmek

Kahve falında suyun içinde küpe görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, moralinin yerine geleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde küpe gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde küpe görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpe su doldurmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinde su görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde anahtar görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak mallarının da hayırlı olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde bit görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde uyuduğunu görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde yumurta görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir