AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde ev görmek

Kahve falında suyun içinde ev görmek

Kahve falında suyun içinde ev görmek hastalıklarının biteceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde ev gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında su içinde ev görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında evi su içinde görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ev görmek çektiği zorlukların biteceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev içinde su görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde gezmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde abdest almak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde gül görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir