AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun çoğaldığını görmek

Kahve falında suyun çoğaldığını görmek

Kahve falında suyun çoğaldığını görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kalp kırıklığına neden olacağına, duygularının karşılık göreceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun çoğaldığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında deniz suyunun çoğaldığını görmek canını sıkılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun çoğaldığını görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kısmetli bir işe atılmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayın çoğaldığını görmek giden birinin geri döneceğine, sorunlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının çoğaldığını görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında farelerin çoğaldığını görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aile hayatının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir