AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun çekildiğini görmek

Kahve falında suyun çekildiğini görmek

Kahve falında suyun çekildiğini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, tüm dileklerin tutacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun çekildiğini gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında suyu çekilmiş göl görmek rahat bir hayat sağlayacağına, konforunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyunun çekildiğini görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında suyun çekildiğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında suyu çekilmiş dere görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek kısmetli kapıların açılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında göl suyunun çekilmesi görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz sularının çekildiğini görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir