AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek

Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek

Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, şansının artacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyu çekilmiş havuz gördüyseniz:

  • Fırsat bulabilirseniz yarışmalara katılmayı denemelisiniz.

Kahve falında suyu çekilmiş havuz görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında suyun çekildiğini görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında suyu çekilmiş dere görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında suların çekildiğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında deniz suyunun çekilmesini görmek kız çocuğunun olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin suyunun çekildiğini görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine işaret eder.

Kahve falında göl suyunun çekilmesi görmek kimseye minnet etmeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kuyudan su çekip içmek kısmetlerinin bol olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir