AnaSayfa / Genel / Kahve falında can çekişen balık görmek

Kahve falında can çekişen balık görmek

Kahve falında can çekişen balık görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok uğraş vereceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, hayatının iplerini eline alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında can çekişen balık gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında can çekişen balık görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında can çekişen bebek görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin can çekiştiğini görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin can çekiştiğini görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulur.

Kahve falında can çekişen adam görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında can çekişen kedi görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini can çekişirken görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında can çekişen kadın görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir