AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütte yüzmek

Kahve falında sütte yüzmek

Kahve falında sütte yüzmek az çalışarak çok gezeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, talihin yüze güleceğine işarettir.

Kahve falında sütte yüzmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında sütte yüzmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde yüzmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt havuzunda yüzmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt içinde yüzmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün derisini yüzmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işarettir.

Kahve falında termal suda yüzmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ineklerin yüzdüğünü görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzmek dalmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir