AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü ekmek

Kahve falında sütlü ekmek

Kahve falında sütlü ekmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü ekmek gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Kahve falında sütlü ekmek yemek ticaret adamı (kadını) olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında sütlü ekmek görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü ekmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü irmik tatlısı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü tatlı görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü mısır görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında sütlü bal görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sütlü tatlı yemek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir