AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve inek görmek

Kahve falında süt ve inek görmek

Kahve falında süt ve inek görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancın devamlı olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında süt ve inek gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Kahve falında inekten süt içmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında inek sütü satın almak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine yorulur.

Kahve falında inekten süt aktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inekten süt almak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında ineğin sütünü sağmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek sütü görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında inek sütü almak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir