AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sütü görmek

Kahve falında inek sütü görmek

Kahve falında inek sütü görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında inek sütü gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında ineğe süt içmek bir sebeple çok zarar edeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Kahve falında inek sütü satın almak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında inekten süt sağmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineğe süt içirmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek süt içmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Kahve falında inek sütü kaynatmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına delalettir.

Kahve falında inek süt kaynatmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir