AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt tozu görmek

Kahve falında süt tozu görmek

Kahve falında süt tozu görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt tozu gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Kahve falında süt tozu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toz şeker çalmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yerde toz görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tozlu raf görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın toz görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde toz görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın altında toz görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerini tozlu görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, ölümcül hastalıklara işaret işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir