AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt pişirmek

Kahve falında süt pişirmek

Kahve falında süt pişirmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında süt pişirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında cezvede süt pişirmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşte süt pişirmek hayatının da zorlaşacağına, muradına eremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek sütü pişirmek savurgan bir hayat yaşayacağına, maddi gücünün eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak güzel günlere kavuşacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak süt pişirmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede süt pişirmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine inanılır.

Kahve falında süt pişirmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ocakta süt pişirmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir