AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt dişi görmek

Kahve falında süt dişi görmek

Kahve falında süt dişi görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, varlık içinde yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Kahve falında süt dişi gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında süt dişi çekmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, korkularının üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dişinin çıktığını görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt dişini çekmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt dişi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe süt içirmek yeni bir yola gireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütün taşmasını görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği sütten kesmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı süt içmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir