AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt arabası görmek

Kahve falında süt arabası görmek

Kahve falında süt arabası görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt arabası gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında süt arabası görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalettir.

Kahve falında tabaktan süt içmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında süt kusan bebek görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine yorulur.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek alkış alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütle ekmek yemek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında atın sütünü sağmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Kahve falında acı süt içmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir