AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs eşyası görmek

Kahve falında süs eşyası görmek

Kahve falında süs eşyası görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, o masumların bedduasını alacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında süs eşyası gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında süs eşyası görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında süs eşya görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında süs eşyası hediye almak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süs eşyası almak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam süs eşyası görmek çok mutsuz olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet eder.

Kahve falında süs eşyası yapmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır süs eşyası görmek problemlerinin biteceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir