AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs eşyası almak

Kahve falında süs eşyası almak

Kahve falında süs eşyası almak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, saygınlık kazanacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs eşyası almak gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında süs eşyası hediye almak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında ev süs eşyası görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında süs eşyası fil görmek çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında süs eşyası almak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs ev eşyası görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında süs eşyası görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında süs eşyası yapmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir