AnaSayfa / Genel / Kahve falında azgın boğa görmek

Kahve falında azgın boğa görmek

Kahve falında azgın boğa görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azgın boğa gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında azgın boğa görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında azgın dalgalar görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında azgın inek görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sürekli bağırıp çağıracağına tabir olunur.

Kahve falında azgın hayvan görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında azgın kedi görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında azgın su görmek sorumluluk alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azgın köpek görmek işleri yoluna sokacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet eder.

Kahve falında azgın nehir görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, şansının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir