AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli fare görmek

Kahve falında sürekli fare görmek

Kahve falında sürekli fare görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında sürekli fare gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında sürekli fare görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli merdiven inmek planlı ve programlı davranacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sürekli yağmur yağdığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli gezmek hayatının yoluna gireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli anneyi görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli korkutulmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli kıyafet değiştirdiğini görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında sürekli hayvan görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir