AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli evlenmek

Kahve falında sürekli evlenmek

Kahve falında sürekli evlenmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli evlenmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sürekli evlendiğini görmek başarıyla geleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli evlenmek işlerinin daha da iyi olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle evlenmek ağız tadının da kaçacağına, rütbe edineceğine delalettir.

Kahve falında sürekli cinleri görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli ölen babayı görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında sürekli uçurum görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli zombi görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir