AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli eski sevgilisini görmek

Kahve falında sürekli eski sevgilisini görmek

Kahve falında sürekli eski sevgilisini görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, işsizseniz işe gireceğinize, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sürekli eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyi sürekli görmek yeni bir hayata başlayacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında sürekli eski sevgili görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli eski sevgilini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli eski sevgilisini görmek evdeki nimetin çoğalacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sürekli görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski evini görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski işyerini görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek dertlerin aşılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir