AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürat yapmak

Kahve falında sürat yapmak

Kahve falında sürat yapmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, problemlerini çözeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürat yapmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Kahve falında sürat yapmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla sürat yapmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürat teknesi kullanmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süratli araba görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye tabir olunur.

Kahve falında arabada süratli gitmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürat motoruna binmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında sürat teknesi görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süratli motor kullanmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir