AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek sünneti görmek

Kahve falında erkek sünneti görmek

Kahve falında erkek sünneti görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkek sünneti gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında erkeğin sünnet olduğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işarettir.

Kahve falında sünnetli erkek bebek doğurmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek sünneti görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında sünnetli erkek bebek görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, masumluğunu ispat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir