AnaSayfa / Genel / Kahve falında davete gitmemek

Kahve falında davete gitmemek

Kahve falında davete gitmemek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, itibar kaybedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında davete gitmemek gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Kahve falında yemekli davet görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davet vermek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında misafir davet etmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akşam yemeğine davet edilmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe davet edildiğini görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir davete katılmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bir davete gitmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına inanılır.

Kahve falında çaya davet edilmek önemli işlere imza atacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir