AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yol görmek

Kahve falında sulu yol görmek

Kahve falında sulu yol görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, dünya malı edineceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, dualarının karşılığını alacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret eder.

Kahve falında sulu yol gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sulu yol görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sulu kan görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında sulu bal görmek kendisiyle övüneceğine, en çetin zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında sulu köfte pişirmek alkış alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut sulusu yemek çok hayırlı işlere atılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sulu çamurdan kurtulmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yara görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine yorulur.

Kahve falında sulu meyve yemek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir