AnaSayfa / Genel / Kahve falında eyüp sultanı ziyaret etmek

Kahve falında eyüp sultanı ziyaret etmek

Kahve falında eyüp sultanı ziyaret etmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, güzel huylarının değişeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Kahve falında eyüp sultanı ziyaret etmek kazançlı bir işe girileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eyüp sultana gitmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında eyüp sultan görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında eyüp sultanuda namaz kılmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında eyüp sultanuın mezarını görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına tabir olunur.

Kahve falında eyüp sultanı görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında eyüp sultan camisini görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir