AnaSayfa / Genel / Kahve falında şükür secdesi yapmak

Kahve falında şükür secdesi yapmak

Kahve falında şükür secdesi yapmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şükür secdesi yapmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında şükür secdesi yapmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işarettir.

Kahve falında şükür namazı kıldığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında şükür namaz kılmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakan şükür görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tilavet secdesi yapmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide secde yapmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında secde yapmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında okuma secdesi yapmak can derdine düşeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir