AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuma secdesi yapmak

Kahve falında okuma secdesi yapmak

Kahve falında okuma secdesi yapmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, evi yoksa ev alacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında okuma secdesi yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında okuma secdesi yapmak iş için gurbete gidileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında okuma secdesi görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sehiv secdesi yapmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında camide secde yapmak kapanan bütün kapıların açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şükür secdesi yapmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilavet secdesi yapmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında secde yapmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında insanların secde ettiğini görmek yolunda huzurla devam edeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir