AnaSayfa / Genel / Kahve falında süet görmek

Kahve falında süet görmek

Kahve falında süet görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin şansının artacağına, bir araya geleceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, borçlarının azalacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işarettir.

Kahve falında süet gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Kahve falında süet çizme görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süet ayakkabı görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında siyah süet ayakkabı görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süet görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir