AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğinin birini kaybetmek

Kahve falında terliğinin birini kaybetmek

Kahve falında terliğinin birini kaybetmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında terliğinin birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terliğinin kaybetmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında camide terlik kaybetmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik kaybetmek ve bulmak bilmediği duyguları tadacağına, her açıdan farklılıklar olacağına delalet eder.

Kahve falında terlik kaybetmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir