AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda deve görmek

Kahve falında suda deve görmek

Kahve falında suda deve görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda deve gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Kahve falında suda deve görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde deve görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve üstünde yük görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının deveye bindiğini görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulur.

Kahve falında bahçede deve görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz deve kesmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında deve topluluğu görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüklü deve görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir