AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulduğunu görmek

Kahve falında suda boğulduğunu görmek

Kahve falında suda boğulduğunu görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında kardeşinin suda boğulduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, en yukarılara çıkacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun suda boğulduğunu görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kafasının rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında suda boğulan görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil suda boğulmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında suda boğularak ölmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulup ölmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmuş insanlar görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir