AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bebek bulmak

Kahve falında suda bebek bulmak

Kahve falında suda bebek bulmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yeni bir yol tutulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, daha çok iş yapacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında suda bebek bulmak gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında suda bebek bulmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para alamet eder.

Kahve falında suda altın bulmak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında suda anahtar bulmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işarettir.

Kahve falında akan suda altın bulmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda para bulmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda altın yüzük bulmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Kahve falında suda gümüş bulmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suda yüzük bulmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir