AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçluya yardım etmek

Kahve falında suçluya yardım etmek

Kahve falında suçluya yardım etmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında suçluya yardım etmek gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında suçluya yardım etmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suçlu birini görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suçlunun yakalandığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suçlu duruma düşmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret eder.

Kahve falında suçlu öldürmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında suçlu yakaladığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suçlu aramak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir