AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yolu yapmak

Kahve falında su yolu yapmak

Kahve falında su yolu yapmak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, kazalardan, belalardan korunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sağlığın da bozulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında su yolu yapmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında su yolu yapmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolun ortasına tuvaletini yapmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beton yol yapmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yol hazırlığı yapmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yola kaka yapmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yol inşaatı yapmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yol yapmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Kahve falında taştan yol yapmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir