AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılan öldürmek

Kahve falında su yılan öldürmek

Kahve falında su yılan öldürmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, büyük atılımların yapılacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında su yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında su yılan öldürmek hatadan dolayı zarar edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su yılanını öldürmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında su yılanı öldürmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde yılan öldürmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yılan öldürmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında derede yılan öldürmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı taşla öldürmek zorlukların geride kalacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir