AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ve çamur görmek

Kahve falında su ve çamur görmek

Kahve falında su ve çamur görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su ve çamur gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında çamurlu su içmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suya atlamak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu su aktığını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu su görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suya kapılmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalettir.

Kahve falında evde çamurlu su görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur su görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında su ve çamur görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir